ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2810 382 800 ή ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ   INFO@KAZANAKIS.GR
ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ. ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Τυπογραφία στην Κρήτη σημαίνει Τυποκρέτα

Η εταιρεία Γραφικών Τεχνών ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ Γ. Καζανάκης Δ /χοι Α.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1934. Οι αδελφοί Καζανάκη υπήρξαν πρωτοπόροι για την εποχή τους αλλά και συνεχιστές της μεγάλης παράδοσης της Κρητικής τυπογραφίας.

Η εταιρεία Γραφικών Τεχνών ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ
Γ. Καζανάκης Δ /χοι Α.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1934.

Οι αδελφοί Καζανάκη υπήρξαν πρωτοπόροι για την εποχή τους αλλά και συνεχιστές της μεγάλης παράδοσης της Κρητικής τυπογραφίας.

Με επτά άτομα προσωπικό, δύο χειροκίνητες, μία ηλεκτροκίνητη μηχανή και πολλά όνειρα άρχισαν να λειτουργούν το πρώτο κλασικό τους τυπογραφείο.    

Το 1970 το τυπογραφείο μετατρέπεται σε λιθογραφείο, ενώ το 1988 –με τη μεταφορά του σε νέες ιδιόκτητες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις 4000 τ.μ. στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου– εισέρχεται δυναμικά στον κόσμο της σύγχρονης τυπογραφίας.

Σήμερα η ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ διαθέτει υποδομή για τις πιο υψηλές απαιτήσεις ποιότητας τις οποίες εξασφαλίζουν τόσο το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της, όσο και ο σύγχρονος εξοπλισμός της σε μια καθετοποιημένη παραγωγή.

Η Εταιρεία
Η Εταιρεία
Η Εταιρεία
Η Εταιρεία
Η Εταιρεία
Η Εταιρεία
Η Εταιρεία

Στο δημιουργικό τμήμα λειτουργεί ατελιέ τεχνολογικά άριστο και στελεχωμένο από ανθρώπους με γνώση και καλλιτεχνική πληρότητα.

Υπάρχει τμήμα διαχωρισμών με υψηλής ανάλυσης σκάνερς –επίπεδα και τυμπάνου–, τμήμα σχεδιασμού εντύπων με σύγχρονους σταθμούς επεξεργασίας φωτογραφίας και ηλεκτρονικής ένθεσης, καθώς και τμήμα στοιχειοθεσίας για τη δημιουργία τυπογραφικών και μηχανογραφικών εντύπων κάθε είδους.

Λειτουργεί σύστημα ηλεκτρονικού μοντάζ συνδεδεμένο on line με εικονοθέτες υψηλής ανάλυσης για απευθείας παραγωγή τσίγκων (computer to plate–CTP) αλλά και για παραγωγή φιλμ, καθώς και φωτομεταφορείο για μεταφορά από φιλμ σε φωτοευαίσθητους τσίγκους.

Το τμήμα εκτύπωσης περιλαμβάνει 5χρωμες, 4χρωμες, 2χρωμες μηχανές OFFSET (Heidelberg) και μονόχρωμες G.T.O., ενώ για την παραγωγή των μηχανογραφικών εντύπων χρησιμοποιούνται 2χρωμες και 4χρωμες μηχανές εκτύπωσης (Edelmann), σε συνδυασμό με εξοπλισμό για σύνθεση και κοπή.

Στο τμήμα πλαστικοποίησης εφαρμόζεται επίστρωση πλαστικού φύλλου γυαλιστερή ή ματ σε μεγάλες επιφάνειες για την επίτευξη αντοχής και αδιαβροχοποίησης όπου είναι απαραίτητο.

Υπάρχει επίσης ειδικό τμήμα για τις εκλεπτυσμένες εργασίες χρυσοτυπίας, αναγλυφοτυπίας, κοπτικής και χάραξης.

Στο βιβλιοδετείο ολοκληρώνεται και τελειοποιείται κάθε κλασικό ή μοντέρνο έντυπο, με διπλωτικές, κοπτικές, συνθετικές, συρραπτικές και κολλητικές σύγχρονες μηχανές, τις οποίες χειρίζονται έμπειροι τεχνικοί.

Η ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ, με ένα ευρύτατο πελατολόγιο σήμερα, αναδεικνύεται σε μια διαρκώς ανερχόμενη ανταγωνιστική επιχείρηση. Η επιτυχία της οφείλεται στη σκληρή δουλειά, την κατάρτιση και τη συνέπεια της διοίκησης και των εργαζομένων της, αλλά και στην υποστήριξη όλων εσάς
που μας περιβάλλετε με την εμπιστοσύνη σας.

2810 382 800

Τηλεφωνικό Κέντρο

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00 - 16:00

Οδός Α, Τετράγωνο 9

ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου

Ελάτε να κουβεντιάσουμε για το δικό σας έντυπο.

 

Καλέστε μας στο 2810 382 800 για να μιλήσετε με τον υπεύθυνο σχεδίασης
ή κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να οδηγηθείτε σε μία φόρμα επικοινωνίας